У Харківській області затримали 70 людей: з якою метою

Протягом доби поліцейські Харківщини зареєстрували 926 повідомлень від громадян

Окупанти наносили удари по населеним пунктам Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Працівники слідчо-оперативних груп задокументували факти пошкодження будинків й інших споруд. Слідчі відкрили кримінальні провадження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 70 осіб.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1700 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. Порушників виявили під час несення служби на блокпостах. У чоловіка та жінки вилучили наркотичні речовини.

Правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 3 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися