Що зараз з дитиною, що вижила при обстрілі колони цивільних у Харківській області

Правоохоронці відвідали маленького Михайлика, який вижив під час обстрілу колони цивільних на Куп’янщині

З того дня вже минув рік. До роковин розстрілу рашистами колони цивільних громадян України, очільники Куп'янського районного відділу поліції та Куп'янської окружної прокуратури, а також керівники Куп’янської міської та районної військових адміністрацій навідали хлопчика. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Нагадаємо, наприкінці вересня на автодорозі між селищем Курилівка та Піщане на Харківщині окупанти знищили колону з семи цивільних автомобілів. Загинули 27 громадян, серед яких і батьки на той час однорічного Михайлика.

Звірячий розстріл цивільних вчинили окупанти, які поспішно відступали, бо українські військовослужбовці вже розпочали звільнення території Куп’янського району. Зі стрілецької зброї майже впритул вони розстріляли шість легковиків та одну вантажівку. У колоні знаходилось 48 мирних громадян, з яких 27 загинули. Ворог вкотре довів, що його мета – знищення всіх українців, незалежно від віку і статі.

Сьогодні маленький Мишко разом із бабусею у безпеці. Незабаром йому виповниться два роки.

Підтримати та допомогти маленькому герою мали за честь очільник Куп'янського районного відділу поліції та начальник Куп'янської окружної прокуратури Харківської області, а також керівники Куп’янської міської та районної військових адміністрацій. Вони відвідали хлопчика, подарували подарунки та зазначили, що рашисти не уникнуть покарання за вчинені звірства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися