У Харкові пограбували іноземця: в якому районі небезпечно

Відібрав сумку в іноземця: поліцейські Харкова оперативно затримали грабіжника

На вулиці 23 Серпня зловмисник підійшов до чоловіка, вдарив в обличчя, відібрав сумку з особистими речами, гроші та втік з місця події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія сталася вночі 8 вересня. До чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що невідома особа пограбувала 52-річного громадянина Уганда. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райуправління.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські оперативно встановили особу нападника. Ним виявився 35-річний раніше судимий за майнові злочини мешканець району. Зловмисника  затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка вилучили мобільний телефон потерпілого.

Слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили нападнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Наразі судом обрано запобіжний захід підозрюваному - тримання під вартою на 60 діб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

У Харківській області стався вибух: є постраждалі

11 вересня біля озера на околиці с. Сніжківка Ізюмської громади Харківської області 71-річний чоловік натрапив на протипіхотну міну ПФМ-1 "Пелюстка". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

Наразі постраждалий госпіталізований до обласної клінічної лікарні м. Харкова, з діагнозом ампутація нижньої третини лівої стопи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися