Дев’ять років без покарання за вбивство людини у Харкові – що буде втікачеві

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який тривалий час переховувався від виконання судового вироку за вбивство людини

Ввечері 03 грудня 2014 року зловмисник в автомобілі "Daewoo Sens" наніс водієві ножове поранення в грудну клітину. В результаті отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У 2021 році судом призначено підозрюваному покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Зловмисник почав переховуватись від відбування призначеного покарання та був оголошений в розшук за ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області.

12 вересня 2023 року працівники Управління карного розшуку за силової підтримки бійців батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області затримали 32-річного втікача у місті Харкові.

Найближчим часом чоловіка направлять до місця позбавлення волі для відбування покарання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

У Харківській області стався вибух: є постраждалі

11 вересня біля озера на околиці с. Сніжківка Ізюмської громади Харківської області 71-річний чоловік натрапив на протипіхотну міну ПФМ-1 "Пелюстка". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

Наразі постраждалий госпіталізований до обласної клінічної лікарні м. Харкова, з діагнозом ампутація нижньої третини лівої стопи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися