Поліцейські на Харківщині затримали вимагателя

Зловмисник вимагав гроші та погрожував розправою

Поліцейські Харкова затримали чоловіка за вимагання 40 тисяч доларів та погрози фізичною розправою своєму знайомому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Наприкінці червня зловмисник почав вимагати у знайомого гроші за сплату неіснуючого боргу. Він залякував потерпілого в ході телефонних розмов, особистих зустрічей, погрожував фізичною розправою у разі несплати "боргу".

12 вересня працівники відділу поліції № 1 разом з бійцями полку поліції особливого призначення в ході проведення оперативних заходів затримали 64-річного зловмисника під час отримання частини грошей. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вилучення наркотиків у трьох людей на Харківщині. В ході відпрацювання території Харкова та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Поліцією за минулу добу було опрацьовано 1043 виклики від громадян. Усього на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3850 транспортних засобів. В результаті обшуків було складено чотири адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.  За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки сім осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися