На Харківщині доведено вину ґвалтівника

Чоловік здійснював сексуальне насильство над 13-річною дівчиною

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Богодухівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 49-річного чоловіка у зґвалтуванні та сексуальному насильстві, вчинених щодо неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 152, ч. 3 ст. 153 КК Украіни). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 

Прокурори у суді довели, що в одному з населених пунктів Богодухівського району  місцевий житель систематично з 2020 року вчиняв сексуальне насильство та ґвалтував малолітню дівчину. На той момент дитині було 13 років.  Чоловік познайомився з родиною дівчинки ще у 2014 році та став навідуватись під виглядом "доброго товариша".

У суді обвинувачений свою вину не визнав. Суд призначив йому покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про винесення вироку ґвалтівнику в Харкові. За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним раніше судимого 46-річного чоловіка за фактом зґвалтування, вчиненого щодо неповнолітньої та повторно, та за фактом незаконного позбавлення волі (ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 146 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Прокурори у суді довели, що у листопаді 2020 року обвинувачений побачив у ліфті будинку у м. Харкові 15-річну сусідку. Чоловік схопив неповнолітню за шию у ліфті та силою затягнув її до своєї квартири. арків’янин спочатку побив потерпілу, а після цього зґвалтував дівчинку, обмотавши руки плівкою та заклеївши рот. Весь час, перебуваючи з потерпілою, чоловік розпивав перед нею алкоголь. Обвинувачений незаконно утримував дівчинку до ранку наступного дня, а після цього відпустив.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися