У Харкові викрили магазин, що продавав цигарки неповнолітнім

Продавчиня не спитала документи, перед тим як продати цигарки 17-річній дівчині

У Харкові поліцейські викрили факт продажу цигарок неповнолітньому. Власниця магазину не запитала у 17-річного підлітка вік та не попросила пред’явити документи. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Працівники сектору ювенальної превенції харківського відділення поліції вилучили проданий товар та склали щодо продавця протокол про адміністративне правопорушення за ч 2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За подібнеправопорушення передбачена відповідальність — накладення штрафу від 6800 до 13600 гривень. Штраф доведеться сплатити не лише власнику або адміністрації магазину, а й продавцю, який безпосередньо продав заборонений товар дітям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про три смертельних аварії за минулу добу у Харкові. Перша аварія сталася 13 вересня близько 18:50 на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" в районі села Черемушна Богодухівського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 52-річний водій автомобіля "DAF" з напівпричепом "Schmitz" не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїжджої частини та в’їхав у дерево. В результаті чоловік загинув на місці. Друга аварія сталася також 13 вересня о 21:00 на окружній дорозі автомобіль "Skoda Octavia" під керуванням 39-річного водія допустив наїзд на 62-річного чоловіка. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Третя аварія сталася близько 18:00 14 вересня на проспекті Героїв Харкова: водій авто наїхав на велосипедистку та врізався у стовп. Чоловік та жінка загинули. Про це Суспільне Харків повідомив директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта. "Обидвом загиблим — водію та велосипедистці — близько 40 років", — сказав він. За словами Забашти, смерті настали до прибуття медиків



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися