У Харкові медики врятували чоловіка в стані клінічної смерті

Бригада швидкої врятувала чоловіка з інфарктом міокарду

Успішну реанімацію проведено бригадою екстреної медичної допомоги у складі: фельдшера С. Росляка, лікаря-інтерна З. Карімовой та водія Є. Малихіна. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію харківського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

О 16:42 13 вересня надійшов екстрений виклик до чоловіка 39-ти років і по прибуттю бригади ЕМД було констатовано клінічну смерть внаслідок гострого інфаркту міокарда. Внаслідок вчасної та вдалої реанімації чоловіка вдалося повернути до життя.

Наразі чоловіка шпиталізовано до лікарні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про народження харків'янкою в кареті швидкої допомоги. 24 липня у кареті швидкої допомоги народилась здорова дівчинка (вага 3400 гр, зріст 52 см, за  шкалою Апгар). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посилання на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Акушерську допомогу породіллі надала бригада 2310 ЕМД у складі: фельдшера Фесенко Яни та водія Діхтяренко Віталія. "Щиро радіємо коли працівники Центру стають свідками та помічниками при такій чудовій події. Бажаємо мамі та дитині здоров'я та миру! Дякуємо нашим медикам!" – написали у Центрі. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про отримання фельдшером з Харківщини особливої нагороди. Указом Президента України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено Державною нагородою "За врятоване життя" фельдшера харківської "екстренки". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Ємцев Денис Віталійович працює фельдшером Красноградського відділення ЕМД, а зараз проходить військову службу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися