Що знаходять на блокпостах у Харківській області (ФОТО)

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років

У Харківській області поліцейські повідомили чоловіку про підозру у незаконному зберіганні зброї. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники поліції виявили правопорушника на стаціонарному посту траси “Харків - Красноград - Перещепине – Дніпро”. У поліції розповіли, що співробітники зупинили транспортний засіб. Водій легкового автомобіля поводив себе підозріло та під час спілкування помітно нервував. В результаті огляду автомобіля в речах 38-річного чоловіка виявили предмет, схожий на пістолет та 7 патронів з гумовими кулями.

За результатами експертних досліджень, вилучений предмет виявився газовим пістолетом “ПГШ-790” калібру 9 мм з явними ознаками перероблення.

За даним фактом було відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

Відповідно до статті передбачене покарання у вигляді  позбавлення волі до 7 років.

Слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину.

А 19 вересня на території Борівської ТГ на блокпосту правоохоронці виявили автомобіль “ГАЗ”. В транспортному засобі водій перевозив алкогольні напої.

Акцизних документів на алкоголь чоловік не мав. Речові докази вилучені.

picture

Щодо водія поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164-5 (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) Кодексу України про адміністративні правопорушення та скерували до суду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові дитина потрапила у “металевий полон”. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися