У Харківській області перекриють рух: як об’їхати

Це пов’язано з роботою енергетиків області.

Сьогодні 11.00 до 12:00 буде введено короткострокове закриття руху всіх транспортних засобів, автомобільної дороги державного значення Н-26 Чугуїв - Мілове (через м. Старобільськ) в обох напрямках руху на ділянці км 8+100 - км 22+100. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Це пов’язано з проведенням АТ "Харківобленерго" невідкладних аварійних робіт в межах зазначеної автомобільної дороги, на ділянці км 22+000, спрямованих на відновлення електропостачання споживачів та важливих об’єктів інфраструктури області.

Об’їзд буде організовано автомобільною дорогою загального користування державного значення М-03 Київ– Харків - Довжанський (на м. Ростов-на-Дону).

"Прохання до учасників дорожнього руху відкоригувати маршрути руху з урахуванням тимчасового обмеження та дотримуватись правил дорожнього руху", – зазначають у Службі відновлення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову. За попередньою інформацією, яка потребує уточнення, всі сталися у Слобідському районі міста.

Вже о 06:51 міський голова написав:

"Маємо інформацію про двох постраждалих внаслідок ранкового обстрілу Харкова. Обидва госпіталізовані у лікарню. На місці "прильотів" працюють відповідні служби, усувають їхні наслідки".

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що у Харкові було зруйновано складську будівлю і також повідомив про двох постраждалих станом на 07:41.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися