Сьогодні на Харківщині пролунає гучний вибух: відомо де саме

Сапери ліквідовуватимуть боєприпас на Ізюмщині

Сьогодні сапери в Ізюмському районі Харківщини знищать боєприпас. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Суспільне. Новини".

Поблизу села Топольського на Ізюмщині контрольовано знищать вибухонебепечний предмет, розповів директор обласного департаменту цивільного захисту Іван Сокол. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічні обстріли Харківщини "шахедами". Минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Зокрема, під ворожими ударами перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Огірцеве, Плетенівка, Бологівка, Лиман Перший, Синьківка, Петропавлівка та інші населені пункти. Внаслідок обстрілів м. Куп'янськ зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, сталися пожежі. У с. Гур'їв Козачок Богодухівського району обстрілами пошкоджено об'єкт інфраструктури. У с. Олександрівка Богодухівського району пошкоджено гараж, сталася пожежа. По с. Уди Богодухівського району завдано удару дроном-камікадзе. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. "В області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,1 га території та знешкодили 54 вибухонебезпечні предмети", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вибух на водоймі у Харківській області. У Харківській області поліцейські-вибухотехніки проводять підводні роботи з очищення водойм від небезпечних "подарунків" загарбників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МВС України. "Ця кропітка робота надалі дозволить розпочати будівництво мостів та переправ", – зазначили у відомстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися