У Харківській області на міні підірвалась вантажівка: є поранений

КамАЗ наїхав на міну на Ізюмщині

У Харківській області на міну наїхав вантажний автомобіль КамАЗ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

На Харківщині залишається високою мінна небезпека. Поблизу села Андріївка Ізюмського району в полі підірвався на міні КамАЗ. Внаслідок цього 62-річний водій отримав поранення.

"Закликаємо бути уважними та обережними! При виявленні підозрілих предметів телефонуйте 101 або 102", - зазначають у Харківській ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл чотирьох районів Харківської області за минулу добу. Протягом минулої доби ворог з реактивної та ствольної артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. У селі Котівка Чугуївського району зазнала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості жінка 67 років. У селі Юрченкове Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено близько 10 приватних житлових будинків, зруйновано господарчі споруди, сталися пожежі. У Вовчанську на Чугуївщині обстрілом пошкоджено два приватні житлові будинки, сталася пожежа. Внаслідок обстрілу околиць Куп’янська на відкритій території горіла суха трава. Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 3,7 га території та знешкодили 120 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися