Нові дерева та акти вандалізму: що відбувається на вулицях та в парках Харкова (ФОТО)

У Харкові пошкодили липи, які нещодавно посадили

У Харкові висаджують нові дерева та кущі, однак на деяких локаціях фіксуються акти вандалізму. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, у понеділок, 25 вересня, в Основ’янському районі робітники СКП “Харківзеленбуд” висаджують ялівець на Гімназійній набережній. 

А тим часом озеленювачі СКП "Харківзеленбуд" виявили акти вандалізму. В парку ім. Богдана Хмельницького були пошкоджені липи. Пʼятьом молодим деревам, які нещодавно посадили співробітники підприємства, пошкодили стовбури. Також у сквері на вул. Клочківській 197 зруйнували огорожу, пошкодили 40 дерев та зламали чотири молоді туї. 

На підприємстві звернулися до харків'ян: “Закликаємо всіх мешканців міста дбайливо ставитися до роботи комунальників. Якщо ви стали свідком подібних актів вандалізму, просимо викликати поліцію за номером 102 та повідомляти про подібні дії”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Об'єднання парків культури та відпочинку м.Харкова” провело кілька тендерів на придбання розсадницької продукції, конструкційних матеріалів та кріплення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на сайті Рrozorro. Закупівлі проводили без використання електронної системи. Так комунальне підприємство закупило 51 хвойну рослину за 31 800 грн.  Крім того, компідприємством було придбано 27 штук секцій огорожі 2,03/2,5 м зеленого кольору. Вартість конструкцій становила 18 733 грн.

Детальніше про проведення тендерів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися