У Харківській області чоловік напав на підлітків з ножем: подробиці

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння

У Харківській області правоохоронці затримали чоловіка за вчинення хуліганських дій. Він сварився з перехожими та погрожував ножем неповнолітнім. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 23 вересня отримали повідомлення про вчинення хуліганських дій біля одного з магазинів міста Красноград. 

Повідомляється, що 24-річний мешканець міста вчинив конфлікт з перехожими та відвідувачами супермаркету. Також правопорушник намагався нанести ножем тілесні ушкодження 17-річному хлопцю та 15-річній дівчині.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У поліції уточнили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

“Слідчим Красноградського районного управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України”, - зазначили в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у патрульній поліції Харківської області нагадали водіям про необхідність підвищити увагу за кермом у темну пору доби.

“Світловий день стає коротшим, а отже керувати автомобілем в сутінках доведеться частіше. Дотримання універсальних правил безпеки на дорозі допоможе зберегти життя всім учасникам дорожнього руху”, - зазначили у поліції.

Детальніше ознайомитися з правилами безпечного керування автомобілем у темну пору доби, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися