У Харкові невідомий відкрив вогонь по тролейбусу

На момент НП у салоні перебувало близько 30 пасажирів

У Харкові на Салтівці невідомий обстріляв тролейбус. Про це повідомив начальник відділу безпеки руху КП "Тролейбусне депо №2" Богдан Христов.

Зазначається, що інцидент стався сьогодні, 5 червня, близько 13:30 в районі вул. Гвардійців Широнінців, 21, коли тролейбус №31 їхав з вул. Наталії Ужвій у бік пр. Ювілейного.

Куля потрапила в бічне скло біля задніх дверей тролейбусу, але не пробила його. Ймовірно, вогонь відкрили з пневматичної гвинтівки. У салоні в цей час було близько 30 пасажирів, ніхто з них не постраждав.

"Водій розповів, що було чути гучний хлопок, після чого тріснуло скло, на ньому пішла "павутина". Тролейбус відразу зупинився, пасажири вийшли, а наші працівники викликали поліцію. Зараз пишемо заяву. Це новий тролейбус, який ми отримали зовсім недавно. Сьогодні його знімуть з маршруту, щоб скло не висипалося", — зазначив Богдан Христовий.

За його словами, тролейбус  стоятиме у депо, поки з заводу-виробника не пришлють нове скло на заміну пошкодженого. Зараз на місці події працює поліція.

Раніше ми писали, що в Харкові триває мітинг під будівлею ХОДА за відставку міністра МВС Арсена Авакова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися