Поліцейські Харківщини доставили гуманітарку в прифронтову громаду

Допомога дісталась мешканцям прикордонних селищ Харківського району

Поліцейські разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу жителям Липецької територіальної громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Помічник начальника ГУНП в Харківській області В'ячеслав Марков разом із волонтерами громадської організації "Рестар+" доставили та передали пенсіонерам, а також людям з обмеженими фізичними можливостями деокупованих селищ Липці, Слобожанське та Борщова 400 продуктових наборів. У пакетах знаходились продукти харчування тривалого зберігання: м'ясні консерви, каші, локшина, макарони, соняшникова олія та консерви.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про видачу продуктових наборів на Харківщині. У Харківській області у четвер, 28 вересня, видаватимуть гуманітарну допомогу та продуктові набори, повідомляють "Коментарі. Харків". У Борівській громаді зазначили, що завтра, 28 вересня 2023 року, біля ФОКу  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги жителям смт Борова за наступним графіком: 09:00 вул. Центральна (до магазину "Надія"), 10:00 вул. Центральна (від магазину "Надія"), 11:00 вул. Східна, 12:00 вул. Набережна, 12:30 вул. Північна, вул. Садова. “Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото. Відповідальним особам мати при собі поіменні списки мешканців квартир і будинків із зазначенням дітей віком від 2-х років”, - уточнили у Борівській селищній раді. У Зміївській міській раді повідомили про видачу продуктових наборів. Продуктову допомогу отримають мешканці центральної і нагірної частини міста Зміїв. Видача буде здійснюватись з розрахунку: 1 продуктовий набір на домоволодіння до 3-х осіб, 2 набори – для домоволодінь з 4-х і більше осіб. Видача здійснюватиметься за адресою: м. Зміїв, Зміївський Будинок культури. Для отримання гуманітарної допомоги необхідно надати наступні документи: паспорт, ідентифікаційні коди (свідоцтво про народження дітей) всіх мешканців, зареєстрованих за однією адресою. Продуктову допомогу видаватимуть за наступними графіками: 28 вересня з 11.00 до 16.00, 29 вересня з 10.00 до 15.00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися