У Харкові викрили чоловіка, що неодноразово бив своїх літніх батьків

З початку року через це на зловмисника було складено чотири протоколи

Слідчі притягнули до відповідальності жителя Харкова за вчинення домашнього насильства щодо літніх батьків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

До поліції звернулася 64-річна жінка. Вона повідомила про постійні образи та психологічне насильство з боку свого сина. 42-річний раніше не судимий чоловік постійно ображав матір, поводився неадекватно з нею. У вересні цього року заподіяв фізичне насильство щодо 72-річного батька.

Протягом цього року поліцейські сектору протидії домашньому насильству ХРУП № 3 склали щодо порушника 4 протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про складення адмінпротоколів на родину переселенців. Під час заходів правоохоронці зафіксували факт невиконання матір’ю обов’язків щодо виховання дітей. Раніше поліцейські складали адміністративний протокол щодо батька родини, який вчиняв домашнє насильство щодо дружини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Працівники сектору протидії домашньому насильству спільно з ювеналами ХРУП №1 відвідали родину переселенців. У серпні в цій родині поліція зафіксувала факт вчинення домашнього насильства чоловіком щодо співмешканки. Поліцейські склали протокол за ч.1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення та винесли терміновий заборонний припис кривднику. 8 вересня поліцейські знову відвідали родину, оскільки там виховуються двоє неповнолітніх дітей. Під час візиту 35-річна мати знаходилась у стані сильного алкогольного сп’яніння, а діти знаходилися без догляду та батьківського піклування. Поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися