П’яний чоловік за кермом збив у Харкові дитину (ФОТО)

Травмовано дитину: поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди у Харкові

Водій “Daewoo Sens” скоїв наїзд на 12-річного хлопця, який переходив дорогу. Постраждалого з численними травмами доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

ДТП сталося вранці 30 вересня по вулиці Франтішека Крала. Встановлено, що 41-річний чоловік перебував за кермом у стані сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Вирішується питання про затримання чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться у парку "Гомільшанські ліси" на Харківщині

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник відвідав Зміївщину та Національний природний парк "Гомільшанські ліси". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Спільно з правоохоронцями, місцевою владою та новим директором національного парку Євген Іванов обговорив потреби адміністрації зеленої зони та хід боротьби із так званими чорними лісорубами.

Які збитки злочинці нанесли Нацпарку – читайте за посиланням.

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися