Сімейна сварка закінчилася стріляниною в центрі Харкова

Зараз чоловік перебуває в одній із харківських лікарень

Сьогодні, 8 червня, близько 10:10 на проспекті Науки у Харкові чоловік через сварку з дружиною влаштував стрілянину. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Правоохоронці зазначають, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. За попередніми даними, 37-річний чоловік вистрілив зі зброї "Форт-17Р" і потрапив собі в надбрівну область. За його словами, причиною вчинку стала сварка з дружиною. Зараз фігурант знаходиться в одній з харківських лікарень.

Поліцейські вилучили у нього зброю. Повідомлення зареєстровано в Єдиному обліку заяв і повідомлень, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини події з'ясовуються.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що в п'ятницю, 5 червня, близько 13:30 в районі вул. Гвардійців Широнінців, 21 невідомий відкрив вогонь по тролейбусу. Куля потрапила в бічне скло біля задніх дверей тролейбусу, але не пробила його. Ймовірно, вогонь відкрили з пневматичної гвинтівки. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися