У районі Харківській області весь особовий склад поліції шукав підлітка: що сталося

Правоохоронці оперативно розшукали неповнолітнього мешканця Ізюмщини

2 жовтня близько 23:30 до Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від мешканки міста Ізюм. Жінка розповіла, що її 16-річний син пішов о 17:00 на прогулянку та не повернувся додому вчасно, його мобільний телефон не відповідав. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На пошуки підлітка особовий склад поліції підняли по тривозі. Поліцейські обійшли знайомих родини, друзів зниклого та вже за годину його розшукали. Жодних протиправних дій щодо хлопця скоєно не було.

Хлопця повернули батькам та провели з родиною профілактичну бесіду.

Поліція звертається до батьків й піклувальників із закликом якомога більше приділяти дітям уваги та у разі їх зникнення не гаяти часу й звертатися за номером 102!

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголошено реєстрацію на отримання дров

Благодійний фонд "Карітас" проводить реєстрацію на отримання твердого палива (дров)

З метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" буде проводити реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрацію мали розпочати 2 жовтня, проте через загрозу обстрілів її було перенесено. Які умови для отримання твердого палива – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися