Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У парку встановлені шафи буккросингу для харків’ян та гостей міста

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв.

Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін.

В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголошено реєстрацію на отримання дров

Благодійний фонд "Карітас" проводить реєстрацію на отримання твердого палива (дров)

З метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" буде проводити реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрацію мали розпочати 2 жовтня, проте через загрозу обстрілів її було перенесено. Які умови для отримання твердого палива – читайте за посиланням.

Топ-10 вакансій для чоловіків Харкова та області із зарплатнею до 25 тисяч гривень

У Харківській області пропонують роботу, яка підходить як для чоловіків, так і для жінок

У Харкові та області роботодавці пропонують до 25 тисяч гривень зарплатні для вакансій, на які можуть звернути увагу чоловіки  під час пошуку роботи. Харківська служба зайнятості гендерно не поділяє вакансії на чоловічі та жіночі та надала інформацію сайту "Коментарі. Харків" про усі вакансії з високим розміром зарплатні. Так, топ-10 вакансій у місті та області - читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися