У Харкові лікар-психіатр погоріла на хабарі

Підозрювана лікар-психіатр має вищу кваліфікаційну категорію

Служба безпеки України викрила і затримала на отриманні хабара лікаря комунального некомерційного підприємства "Міський психоневрологічний диспансер №3" Харківської міської ради. Про це повідомив керівник прес-центру Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Відзначається, що лікар-психіатр, яка має вищу кваліфікаційну категорію, вимагала з місцевого жителя 1 тис. доларів за сприяння в отриманні відповідної групи інвалідності. Правоохоронці задокументували отримання лікарем першої частини хабара в сумі 850 доларів США. Затримали хабарницю у її робочому кабінеті під час отримання останньої частини грошей.

Зараз вирішується питання про повідомлення про підозру затриманій в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання щодо неї запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії щодо встановлення можливої причетності інших медичних працівників до протиправної діяльності.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 27 травня детективи НАБУ викрили суддю одного з районних судів міста Харкова одразу після одержання хабара у розмірі 4 тисяч доларів США.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися