Майже тисяча вікон та понад 70 будинків – у Харкові показали наслідки прильотів

Окупанти вранці завдали удар по Харкову

Робітники комунальних підприємств Київського, Основ’янського та Слобідського районів оперативно усувають наслідки ракетних ударів.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, 11 бригад КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" закривають контури та обстежують житлові будинки на предмет руйнувань фасадів і покрівель, а понад 150 працівників КП "Харківблагоустрій" прибирають скло та уламки.

Також повідомляється, що внаслідок ракетного обстрілу рф центральної частини міста Харкова було пошкоджено 72 будівлі.З них – 69 житлові будинки.

За попередніми підрахунками, пошкоджено 681 вікно у квартирах та 107 - у місцях загального користування, чотири покрівлі. Віконні пройми закривають ОСБ-плитами.

Комунальники вже обстежили 12 будівель, і ці роботи тривають.

Харківський міський голова Ігор Терехов поставив завдання найближчим часом розчистити дороги, тротуари та двори від наслідків ударів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові збільшилася кількість загиблих через обстріл 6 жовтня

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що рятувальники знайшли ще одну жінку, яка загинула, через ракетний удар по місту.

"Кількість жертв та постраждалих від вранішніх ударів по Харкову зростає. Знайшли ще одне тіло – загибла жінка, 1955 року народження. Поранених вже 26, 12 з них госпіталізовані", – написав Ігор Терехов.

У ХОВА повідомляють, що загибла - це бабуся 10-річного хлопчика, якого теж сьогодні вбили росіяни. Також повідомляють, що кількість поранених зросла до 28. 12 людей госпіталізовано до медзакладів, в тому числі 11-місячна дитина. Інформація оновлюється. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися