Вранці росіяни знову обстріляли Харківщину С-300

Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено житлові будинки

Сьогодні вранці, близько 05:00, ворог обстріляв із РСЗВ та завдав ракетного удару ЗРК С-300 по с. Борова Ізюмського району. Пошкоджено 2 житлових будинки. Без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби під обстрілами ворога перебували населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Внаслідок ракетного удару по смт Великий Бурлук Куп'янського району зазнали поранення троє цивільних людей. Постраждали дві жінки та чоловік. Одна жінка і чоловік госпіталізовані. В селищі пошкоджені 10 будівель та 4 автомобілі.

Очільник області повідомив, що у с. Басове Богодухівського району через обстріл з гелікоптера пошкоджено приватне домоволодіння.

У с. Курилівка Куп'янського району артилерійським обстрілом пошкоджено житловий будинок, поранення отримав 47-річний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу с. Петропавлівка Куп'янського району пошкоджені 2 житлових будинки, господарчі споруди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стартує реєстрація на грошову допомогу: розмір виплат збільшено

З 1 жовтня в Україні запроваджена нова сума виплат багатоцільової грошової допомоги від МОМ у розмірі 3600 гривень на місяць. Такі виплати здійснюються протягом 3 місяців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Усі, хто реєструються та мають право на отримання допомоги після 1 жовтня 2023 року, отримають збільшену суму. Для осіб, зареєстрованих до цієї дати, сума переказу відповідатиме чинному розміру 2220 гривень на члена сім’ї.

Реєстрація на грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції буде доступною у Харкові з 11 жовтня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися