Поліція провела обшуки у мешканця Харківщини: що виявили

Діло мешканця Харківського району направлено до суду

На Харківщині правоохоронці викрили чоловіка у вирощуванні та зберіганні наркотичних рослин. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Для своєї діяльності зловмисник облаштував у дворі свого домоволодіння загородження, де й займався вирощуванням конопель. Надалі з рослин чоловік незаконно виготовляв і зберігав наркотичний засіб канабіс. В ході санкціонованого обшуку у домоволодінні 59-річного мешканця селища Пісочин виявили та вилучили кущі конопель та канабіс у висушеному стані.

Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання жінки у Харкові за наркоторгівлю. Поліція повідомила про підозру зловмисниці, яка розповсюджувала психотропи у Харкові. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Харків’янка особисто зустрічалася з “клієнтами” та продавала їм заборонені речовини.  Правоохоронці задокументували злочинну діяльність 52-річної харків’янки та затримали її. Зловмисниця вже притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів. Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання порушниці виявлено та вилучено вже готові до продажу розфасовані згортки з наркотичною речовиною PVP, електронні ваги, засоби для фасування, пристрої для вживання наркотиків. Слідчі повідомили жінці про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися