У Харківській області загинула дитина: з'ясовуються обставини (ФОТО)

Поліція працює на місці смертельної аварії

В Чугуївському районі поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій загинула восьмирічна дитина. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 жовтня о 15:00 на автодорозі Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук поблизу села Кицівка Чугуївського району.

46-річна водійка автомобіля "Hyundai Getz" не впоралась з керуванням, злетіла в кювет та здійснила наїзд на дерево. Від отриманих тілесних ушкоджень загинула її 8-річна донька. Мати отримала тілесні ушкодження та доставлена у медичний заклад.

"Шановні водії! Дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанції, особливо за поганих погодних умов. Це дозволить попередити ДТП, а можливо і фатальні наслідки дорожніх пригод", - закликали в поліції Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про смертельні ДТП у Харківській області. Минулої доби на території Харківщини сталося 22 дорожньо-транспортні пригоди, у яких травми отримали 10 громадян, чотири людини загинули. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП зі смертельними наслідками. На трасі біля села Хроли водій "ВАЗ-2106" не обрав безпечну швидкість та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Fiat Ducato”. Внаслідок ДТП водій "ВАЗ" загинув на місці події.   В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини. На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4200 транспортних засобів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися