У Харкові жорстоко побили сина міського голови: в якому він стані

Подія трапилася у Шевченківському районі міста

Поліцейські встановлюють обставини побиття чоловіка у Шевченківському районі Харкова. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Потерпілим виявився син колишнього міського голови Харкова Володимира Шумілкіна. 38-річного Олексія побили на вулиці Бакуліна у Шевченківському районі міста 13 жовтня. Наразі Шумілкін-молодший перебуває у реанімації.

За даним інцидентом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини події та особи нападників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пограбування людини у Новобаварському районі Харкова. 71-річний потерпілий попросив незнайомця допомогти зняти в банкоматі пенсію. Зловмисник отримав гроші дідуся, допоміг спуститися зі сходів банку, а потім штовхнув старого та втік з грошима. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські оперативно встановили особу нападника. Ним виявився 36-річний раніше судимий за майнові злочини мешканець району. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка вилучили 4700 гривень. Слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання кримінального авторитету на Харківщині. Харківською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо 46-річного чоловіка за фактом умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів та за попередньою змовою групою осіб (п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115  КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 8 квітня 2022 року, коли Вовчанська громада перебувала під окупацією, обвинувачений спільно зі своїм спільником влаштував засідку біля дороги неподалік с. Приліпка. Там вони чекали, коли буде проїжджати керівник лісгоспу на авто. Перед цим вони вивчили розпорядок дня та маршрут руху потерпілого з роботи додому. Нападники дочекалися автомобіля потерпілого і здійснили близько 15 пострілів з автомату АК-74. Директор лісгоспу помер на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися