Дві сутенерки з Києва та Луцька організували інтим-бізнес у Харкові

У Харкові викрито двох сутенерок, які втягували дівчат у заняття проституцією

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом жінкам за фактом втягнення особи в заняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи та сутенерства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 303 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 31-річна жителька м. Луцьк та 30-річна киянка організували в квартирах у Харкові "місця розпусти". 

Вони розміщували в інтернеті оголошення про надання інтимних послуг за гроші. 

Перед цим організаторки знайшли дівчат, які перебували у скрутному матеріальному становищі, та запропонували їм "роботу".

Сутенерки почергово спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок для інтимних послуг, контролювали час їх надання та отримували оплату. Частину зароблених грошей організаторки розподіляли між собою та "працівницями".

Вартість сексуальних послуг становила від 100 доларів США.

Під час обшуків у фігуранток вилучили понад 10 тисяч доларів США, 900 євро та близько 160 тисяч гривень, смартфони, банківські картки, блокноти з чорновими записами, сім-картки різних операторів мобільного зв’язку.

На вилучене майно та грошові кошти у подальшому буде подано клопотання про накладення арешту до Київського районного суду м. Харкова.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід — Управління міграційної поліції ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". До чого у студентів буде доступ після верифікації – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися