У Харкові виникла пожежа: подробиці (ФОТО)

Жертв та постраждалих в результаті пожежі немає

У Харкові вогнеборці оперативно ліквідували пожежу у двоповерховій не експлуатованій будівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

Повідомляється, що 18 жовтня о 14:19 на номер “101” надійшла інформація про пожежу, що сталася у не експлуатованій двоповерховій будівлі на проспекті Героїв Харкова Салтівського району міста Харкова. 

“На момент прибуття вогнеборців у підвалі будівлі горіли меблі та сміття на площі близько 10 кв.м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі”, - повідомили у ДСНС.

 Зазначається, що о 14:49 вогнеборці локалізували пожежу, а о 15:22 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих в результаті пожежі немає. Причина виникнення займання встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі Харкова вогнеборці врятували мешканців багатоповерхівки

Двох мешканців будинку врятували з задимленої оселі. У ДСНС розповіли, що 17 жовтня об 11:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення у квартирі 9-поверхового житлового будинку на вул. Гвардійців Широнінців міста Харкова. Внаслідок підгоряння продуктів харчування на плиті сталося задимлення оселі на 2-му поверсі житлового будинку. “На щастя пожежі не було. З квартири вогнеборці врятували чоловіка 1972 року народження та жінку 1976 року народження. Співробітники екстреної медичної допомоги оглянули постраждалих. Від подальшої госпіталізації вони відмовились”, - уточнили у ДСНС.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися