Харків’янин зарізав власного сина

Найближчі роки чоловік проведе за ґратами

Суд визнав винним у вбивстві пенсіонера з Харкова, який зарізав власного сина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Трагедія сталася вночі 15 серпня минулого року в одній з квартир по вул. Танкопія в Харкові. Між батьком та сином спалахнула сварка, під час якої літній чоловік схопив ніж і вдарив ним сина в грудну клітину. Від отриманого поранення 37-річний чоловік помер на місці події.

В ході судових слухань пенсіонер визнав свою вину частково. Ві наполягав, що його син мав проблеми з наркотиками і зловживав алкогольними напоями, тому між ними часто виникали конфлікти. Того вечора його син прийшов додому в нетверезий, поводився агресивно, лаявся на адресу батька і погрожував йому.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури Харкова Ленінський районний суд Полтави визнав винним чоловіка в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підозру 33-річному чоловіку за фактом умисного вбивства двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Досудовим розслідуванням встановлено, що 29 травня цього року чоловік перебував у квартирі у Основ’янському районі Харкова разом зі своїми батьками. Тривалі сварки у родині на ґрунті побутових питань того дня закінчились трагедією. Під час чергової суперечки син вбив батька та матір. Харків’янин наніс батькам численні поранення кухонним ножем. Мати померла на місці. За життя батька боролись медики, але у лікарні він помер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися