На Харківщині затримали хворого чоловіка: що він накоїв

Зловмисника затримано на 60 діб

На Харківщині поліцейські повідомили про підозру мешканцю Чугуївського району за збут наркотиків. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

42-річний мешканець села Таранівка перебував на обліку в рамках замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю в медичних закладах Харківської області. Наркотичний засіб "Метадон-ЗН" він отримував під час лікування, а потім реалізовував мешканцям Зміївської ОТГ.

Працівники поліції провели санкціонований обшук в помешканні зловмисника, в ході якого виявили та вилучили документацію на отримання "метадону" в різних центрах та наркотичний засіб. Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Щодо зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання міжрегіональної злочинної групи, що діяла на Харківщині. За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора проведено масштабну спецоперацію та викрито злочинну організацію, учасники якої вирощували та розповсюджували наркотичні речовини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Офіс Генпрокурора. За даними слідства, учасники злочинної організації, використовуючи високотехнологічні методи гідропоніки, виробляли наркотики на індустріальному рівні. Свою діяльність вони організували на території Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Київської, Полтавської та Харківської областей. Наркотики реалізовували гуртовим замовникам та у роздріб. Річний обсяг виробництва та реалізації сягав понад 1000 кг. Така нелегальна діяльність приносила їм понад 500 тис доларів США чистого прибутку щороку. З метою легалізації незаконно отриманих коштів, організатори та учасники цієї злочинної організації інвестували їх у нерухоме і рухоме майно по всій країні. За попередніми даними діяльність цієї організації підтримували представники правоохоронних органів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися