Газовики звернулися до харків’ян: залишився останній день

Харківська філія «Газмережі» нагадує про важливість сплати за послуги розподілу газу до 20-го числа щомісяця

У Харківській філії "Газмережі" просять під час проведення платежів обов’язково:

- Вказувати особовий рахунок та адресу, бо в інакшому випадку Ваші кошти "загубляться" у нетрях системи.

"Ми їх, звичайно, знайдемо. Але для цього слід буде звертатися до Центру обслуговування клієнтів", – зазначають газовики.

- Стежити за правильністю реквізитів (їх можна знайти в друкованих платіжках або в електронних в особистому кабінеті https://my.grmu.com.ua/login).

"Тут ми, на жаль, не зможемо "врятувати". Слід буде звертатися до банку, через який здійснювали оплату, для відкликання та повернення коштів.

Це прості поради від нас для економії Вашого часу. Щиро дякуємо, бо кожен із Вас сьогодні рятує опалювальний сезон", – звертаються у Харківській філії "Газмережі".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався сильний вибух - є поранені

19 жовтня о 16:30 до рятувальників надійшла інформація про черговий підрив невідомого вибухонебезпечного предмета. Подія трапилася на вул. Матросова у м. Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередніми даними, чоловік 1981 року народження збирав металобрухт та наступив на невідомий предмет, внаслідок чого стався вибух. Він отримав мінно-вибухову травму лівої ступні, множинні поранення обличчя та одразу був госпіталізований до лікарні. Остаточні обставини події з’ясовуються.

Атракціони у Харкові – що про їх роботу кажуть у Центральному парку

У Центральному парку в Харкові атракціони не працюють з початку повномасштабної війни РФ проти України, тобто з 24 лютого минулого року. Про це повідомили в Департаменті культури міськради у відповіді на журналістський запит "Коментарів. Харків".

За даними адміністрації парку за час бойових дій та обстрілів зруйновано було п’ять атракціонів, ще дев’ять – зазнали значних пошкоджень. Всі технічні роботи та обслуговування атракціонів проводиться згідно з регламентом комунального підприємства "Центральний парк". Коли саме відновлять роботу атракціонів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися