У Харкові евакуювали мешканців двох будинків: що сталося

У Харкові сталося дві пожежі, що не пов’язані з військовими діями

Сьогодні о 00:17 надійшло повідомлення про загоряння у підвалі житлової 5-типоверхівки на пр. Тракторобудівників у Харкові. Там горіли домашні речі та меблі на площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Через загрозу від сильного задимлення було прийнято рішення негайно провести евакуацію мешканців всього під’їзду. У супроводі рятувальників на свіже повітря виведено 7 осіб. Під час розвідки у самому підвалі газодимозахисники виявили і врятували 31-річного чоловіка. На місці події працювали 4 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу ДСНС. О 02:46 їм вдалося повністю приборкати пожежу.

О 03:46 у м. Харкові сталася ще одна пожежа. Цього разу у квартирі, що на 2-му поверсі житлової триповерхівки у пров. Забайкальському. Горіли домашні речі та диван на площі 3 кв.м. З охопленої димом квартири вогнеборці врятували 69-річну жінку, яка встигла отримати отруєння чадним газом та опіки. Її госпіталізували до лікарні Невідкладної швидкої медичної допомоги. Також рятувальники евакуювали з сусідніх квартир 2-х мешканців. О 04:44 відбулась ліквідація вогню. Залучалися 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу ДСНС.

Причини виникнення обох загорянь з’ясовуються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Атракціони у Харкові – що про їх роботу кажуть у Центральному парку

У Центральному парку в Харкові атракціони не працюють з початку повномасштабної війни РФ проти України, тобто з 24 лютого минулого року. Про це повідомили в Департаменті культури міськради у відповіді на журналістський запит "Коментарів. Харків".

За даними адміністрації парку за час бойових дій та обстрілів зруйновано було п’ять атракціонів, ще дев’ять – зазнали значних пошкоджень. Всі технічні роботи та обслуговування атракціонів проводиться згідно з регламентом комунального підприємства "Центральний парк". Коли саме відновлять роботу атракціонів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися