Харківські поліцейські врятували дитину: що з нею робили

Дитину забрали у батьків

У Харкові поліцейські вилучили дитину, яка мешкала у неналежних умовах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Поліцейські прибули за викликом про родинну сварку. 33-річна жінка та 44-річний чоловік знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Вдома перебував наляканий хлопчик 3,5 років. 

Дитина не вміє розмовляти, батьки не займаються розвитком та вихованням хлопця, у помешканні антисанітарні умови, бруд, порожні пляшки від алкогольних напоїв. Працівники сектору ювенальної вилучили дитину з родини і доставили до дитячої лікарні, де його оглянули лікарі.

Щодо батьків складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зникнення дитини у Харківській області. На Харківщині поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. До відділу поліції № 2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення від мешканки села Борова Чугуївського району. Жінка розповіла про зникнення 14-річної доньки, яка пішла з дому, не попередивши батьків. Правоохоронці перевірили можливі місця перебування підлітка, опитали знайомих дівчини та протягом години розшукали її. Дівчина знаходилася у подруги. Дитину повернули додому. З дівчиною та її батьками поліцейські провели профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розшук неповнолітньої дівчини на Богодухівщині. 30 вересня надійшло повідомлення до сектору поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП звернулась місцева жителька селища Краснокутськ. Вона повідомила про те, що її 14-річна прийомна донька вранці пішла з дому пішла. Раніше неповнолітня неодноразово зникала. Поліцейські встановили коло знайомих зниклої та перевірили місця ймовірного перебування. Як з'ясувалося, дівчина вирішила зустрітися з другом, який проживає в селі Рай-Оленівка. Неповнолітню повернули додому. Працівники поліції провели з жінкою та дитиною профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися