У Харкові вечірка на Жуковського завершилася ударом в спину – що буде одній з учасниць

Від кохання до ненависті — крок: жінка, яка вбила свого співмешканця, проведе за ґратами 7 років

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винною 27-річну жінку в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що у березні жінка разом зі своїм коханим та друзями перебувала вдома у квартирі по пр. Жуковського у Харкові. Проте вечірка "під градусом" набрала обертів. Обвинувачена посварилась з коханим. На ґрунті конфлікту жінка схопила ніж та встромила його чоловіку у спину. Від отриманих травм потерпілий помер.

У судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину.

Вироком Київського районного суду м. Харкова їй призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Досудове розслідування проводив СВ Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ракетний удар по терміналу "Нової пошти" під Харковом – хто отримає компенсацію від компанії

Виплати призначать кожній родині працівників "Нової пошти", які загинули внаслідок російського ракетного удару по терміналу під Харковом. Про це Суспільне Харків розповів начальник термінала пошти Максим Колесник, інформують "Коментарі. Харків".

Він каже, в одного із загиблих залишилася дитина, яка до повноліття отримуватиме від компанії кошти.

"Нова пошта" надає 60 тисяч гривень родинам загиблих. Також 10 тисяч гривень щомісяця отримає родина, у якої є дитина, це на одну дитину, та грант на 12,5 тисяч доларів, якщо вона захоче навчатися у будь-якому виші світу", — говорить Колесник.

За його словами, грошами допомагають і пораненим працівникам. "Ми повністю оплачуємо їхнє лікування, допомагаємо родинам, з ними працюють наші психологи", — додав Максим Колесник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися