Чоловік на Харківщині систематично знущався над дружиною: що йому буде

Отримає суворе покарання

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства чоловіку, що систематично ображав та принижував колишню дружину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Із заявами до поліції зверталася мешканка міста Красноград. Вона повідомляла про скоєння психологічного насильства колишнім чоловіком.

Протягом останнього року 32-річний чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення за побиття, погрози фізичним насильством, приниження колишньої дружини та нецензурну лайку в її бік. Профілактичні бесіди, адміністративні стягнення та попередження про більш жорстку правову відповідальність на чоловіка не подіяли.

Наразі слідчі Красноградського РВП відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про систематичні знущання в Харківській області. Слідчі повідомили жителю Харкова про підозру у скоєнні домашнього насильства. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 58-річна жінка повідомила про постійні образи з боку свого співмешканця. 62-річний чоловік часто знаходився у нетверезому стані, ображав жінку, виганяв з дому.  Поліцейські сектору протидії домашньому насильству ХРУП №1 склали щодо порушника 3 протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  20 жовтня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися