На Харківщині сталася пожежа: хто постраждав

Причина загоряння ще встановлюється

У селі Курилівка Куп'янського району сталася пожежа у житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків"" з посиланням на інформацію ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

О 14:25 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в Курилівці Куп’янського району. До місця події було направлено два відділення рятувальників 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах. На момент прибуття вогнеборців вогнем був охоплений житловий будинок на загальній площі близько 70 кв.м.  О 15:00 пожежу локалізували, о 16:18 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі постраждав 71-річний чоловік. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежу на ринку у Харкові. 25 жовтня о 13:11 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на території речового ринку Салтівського району міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. До місця події за підвищеним номером складності було направлено 11 відділень на автоцистернах, 2 відділення на спеціальних аварійно-рятувальних автомобілях, загалом 80 рятувальників. На момент прибуття вогнеборців  вогнем були охоплені 14 торговельних павільйонів на загальній площі близько 500 кв.м.  О 13:57 пожежу було локалізовано, о 15:41 повністю ліквідовано. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалось запобігти поширенню полум'я на сусідні торгові об'єкти. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про надходження гуманітарної допомоги з Нідерландів25 жовтня до Харківського гарнізону ДСНС в якості гуманітарної допомоги надійшла пожежна автоцистерна. Це стало можливим завдяки зусиллям представників фонду пожежників з Нідерландів "Firefighters United NL" і за сприяння хокейного Клубу "Динамо Харків-Силових Відомств "ГО "Харківська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства України". Фінансову підтримку цієї ініціативи надала компанія "Proxet". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Окрім самої машини, до складу гуманітарного вантажу увійшло і протипожежне обладнання. Все це вкрай необхідне для забезпечення вирішення оперативних задач під час бойової роботи і рятування життя цивільного населення від наслідків російської агресії та боротьби з природніми і техногенними надзвичайними ситуаціями. "Ми вдячні самовідданим волонтерам, чия наполеглива робота зіграла вирішальну роль у передачі цієї пожежної машини до Харкова і зміцненні бойового потенціалу рятувальників Харківщини", – зазначають рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися