У Харківській області затримано чотирьох осіб: що вони накоїли

Також у одного з громадян вилучили заборонені речовини

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки чотирьох осіб. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Минулої доби працівники харківської поліції оперативно опрацювали 961 повідомлення від громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2680 транспортних засобів.  

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини. Минулої доби на території Харківщини сталося 10 дорожньо-транспортних пригод, у яких травми отримали 2 громадян. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про потрійну ДТП у Харківській області. Поліція проводить перевірку за фактом дорожньо-транспортної пригоди у селищі Солоницівка на Харківщині. Постраждав водій одного з транспортних засобів. Чоловіка госпіталізували до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 26 жовтня близько 16:50 сталося зіткнення транспортних засобів "ВАЗ-2110" та "Volkswagen Caddy", які рухалися у зустрічному напрямку. Водій "Fiat Doblo" не встиг загальмувати й зіштовхнувся з вказаними автівками. Різні травми отримав 50-річний водій "ВАЗ". Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися