Що пошкодилося через негоду у Харкові

Комунальники продовжують усувати наслідки

Через сильні пориви вітру станом на учорашній вечір у Харкові впало 101 дерево і 94 великі гілки. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, такі випадки зафіксовані у всіх районах міста. Робітники вже розпиляли 74 дерева та 54 гілки.

Також через негоду сталося 60 випадків пошкодження дахів (на шести роботи вже виконали), 32 випадки обриву дротів АТ "Харківобленерго" та 31 - КП "Міськсвітло" (14 пошкоджень усунені).

Бригади СКП "Харківзеленбуд", КП "Харківблагоустрій" та інші служби оперативно усувають наслідки негоди, розпилюють та вивозять повалені дерева, зламані гілки, ремонтують покрівлі та мережі. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про людей, що постраждал через обстріли ХарковаВнаслідок падіння дерева у Харкові травмовано три особи, двоє з яких госпіталізовано до міської лікарні №4. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Для розпилу дерева від ДСНС залучено одну одиницю техніки та п'ять чоловік особового складу. Загальний список надзвичайних ситуацій у Харкові. 1. м.Харків, вул. Надбірна, розпилювання дерева.  2. м.Харків, пр-т Л.Малої, Григорівський бір, прибирання дерева з елетродротів. 3. Харківська область, Чугуївський район, Старосалтівська громада, траса Харків-Вовчанськ, прибирання дерева з дороги.  4. м.Харків, вул. С.Потоцького, 38, впало дерево на дорогу.   5. м.Харків, перехрестя вул. Клочківська,259, впало дерево на контактну мережу.   6. м.Харків, вул. Метробудівників, 19, полікліника №10. Відірвало пожежну драбину. 7.Харківська область, Чугуївський район, сел. Білий Колодязь, за межами, траса Білий Колодязь-Вовчанськ, прибирання дерева з дороги. 8.м.Харків, пров. Аптекарський,9, корп.1, біля, впало дерево на дорогу.   9. м.Харків, вул. Тарасівська, 6, впало дерево на автівку.   10. м.Харків, вул. Костомарівська, б\н, впало дерево. 11.м.Харків, вул. Чернишевського, 76, впало дерево на дорогу.   12. м.Харків, вул. Клочківська,346а, вітром пошкоджено дах 5-ти поверхівки. 13.м.Харків,вул. Ак.Павлова, 27в, впало дерево на дах 2-хповерхівки.  14. м.Харків, вул. Комітетська,8, впало дерево. 15. м.Харків, вул. Данилевського, 24, вітром пошкоджено дах 6-ти поверхівки. 16. Харківська область, м.Чугуїв, вул. Харківська, 126, впало дерево.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися