У Харкові відремонтують протитуберкульозний диспансер

Торги оголошені на сайті публічних закупівель "Прозорро"

У Харкові планують витратити майже 1,5 мільйона гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту Обласного клінічного протитуберкульозного диспансеру №7. Торги оголошені на сайті публічних закупівель "Прозорро".
Згідно з документами, департамент капітального будівництва Харківської ОДА шукає фірму, яка зробить робочий проект архітектурних, будівельних, інженерних та інспекційним послуг для капітального ремонту Обласного клінічного протитуберкульозного диспансеру №7, який розташований на Московському проспекті, 197. Капітальний ремонт, що включає ремонт інженерних мереж будівлі та оздоблювальні роботи в приміщеннях, виконають за гроші обласного бюджету. На проектно-кошторисну документацію планують витратити 1 мільйон 490 тисяч гривень. Вона повинна бути готова до 31 грудня.
Подати пропозиції фірми можуть до 24 червня.
Підставою для розробки проектно-кошторисної документації стало рішення Харківської облради "Про обласний бюджет на 2020 рік" та додатків до нього (із змінами)", згідно з яким на капітальне будівництво та реконструкцію об'єктів піде понад 128 мільйонів гривень.
Читайте також: Чорнобильці вимагають відкрити Харківський обласний диспансер радіаційного захисту для прийому планових пацієнтів і виключити лікарню з переліку опорних в боротьбі з СOVID-19.



Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися