У Харківській області стався сильний вибух: є поранені

60-річний чоловік отримав поранення, наштовхнувшись на невідомий вибухонебезпечний предмет

31 жовтня о 13:10 стало відомо про черговий нещасний випадок, який стався у с. Велика Комишуваха Барвінківської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними на власному подвір’ї на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався 60-річний чоловік. Внаслідок вибуху він отримав значні поранення і був госпіталізований до лікарні.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – звертаються рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині росіяни наробили значних пошкоджень

Цієї ночі, близько 00:40 та 02:00 ворог двічі обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджено будівлю приватного підприємства, зруйновано приватне домоволодіння, гараж та пошкоджено автомобіль. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Де сталися "прильоти", чи є постраждалі та де окупанти продовжують наступ – читайте за посиланням.

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися