У Харкові незаконно користувалися земельною ділянкою: подробиці

Власник нерухомості у Харкові не сплачував орендну оплату

Суд задовольнив позовні вимоги Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова. У позові йшлося про стягнення з підприємця понад 350 тис. грн безпідставно збережених коштів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

У прокуратурі пояснили, що в Індустріальному районі м. Харкова по вул. Косарєва розташована нежитлова будівля площею майже 25 кв. м. Право власності на об'єкт зареєстровано за фізичною особою-підприємцем. При цьому не оформлене право власності або користування земельною ділянкою, на якій знаходиться вказана будівля.

У період з лютого по листопад 2020 року власник нерухомості не сплачував орендну плату за користування землею, внаслідок чого Харківській міській територіальній громаді завдано збитків.

Зараз триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Лозівська міська рада Харківської області оголошує земельні торги з продажу права оренди земельної ділянки, повідомляють "Коментарі. Харків”.

На торги виставлена земельна ділянка сільськогосподарського призначення, площею 10,0000 га. Кадастровий номер ділянки: 6323985000:02:000:0478. 

Лот розташований за адресою: Харківська область, Лозівський район, за межами населених пунктів Лозівської міської територіальної громади (Перемозький старостинський округ).

Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код за КВЦПЗ – 01.01).

Детальніше про проведення земельних торгів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися