У Харкові покарали працівника обласного ТЦК: що він скоїв

Працівника ТЦК оштрафували на 17 тис. грн та позбавили права керувати транспортними засобами на один рік

У Харкові патрульні зупинили працівника обласного ТЦК та СП, який, за даними правоохоронців, керував автомобілем у стані сп’яніння. Його визнали винним у скоєнні порушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП, оштрафували на 17 тис. грн та позбавили права керувати транспортними засобами на один рік. Також він має сплатити 536 грн судового збору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання “Думка”.

Постанова Московського районного суду Харкова від 2 листопада опублікована в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

За даними суду, обвинувачений працює провідним бухгалтером в Харківському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

На засідання суду чоловік також не з’явився.

Щодо подробиць правопорушення, то ввечері 16 вересня 2023 року патрульні на вулиці Гвардійців Широнінців зупинили чоловіка, який перебував за кермом автомобіля Toyota Corolla. У водія виявили ознаки сп’яніння – запах алкоголю, порушення мови тощо. Однак у порушення правил дорожнього руху від огляду на місці або в медичному закладі він відмовився.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на блокпостах Харківської області тривають перевірки з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. 

Перевірки проводять правоохоронці спільно з військовослужбовцями. За минулу добу було перевірено 3100 транспортних засобів. На блокпосту під час перевірки автомобіля під керуванням 47-річного чоловіка правоохоронці виявили дві ручні осколкові гранати іноземного виробництва "М-67" та "DM51", а також 30 патронів калібру 5,45 мм. Всі боєприпаси вилучені. Відкрито кримінальне провадження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися