У Харкові обстежили одну з водойм: знахідка шокує

У Харкові сапери вилучили з водойми артснаряди

Сапери Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування підняли з дна харківської водойми шість артилерійських снарядів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію центру.

Повідомляється, що під час роботи в Основ’янському районі Харкова піротехнікам довелося працювати у місцевій водоймі. Протягом кількох годин з дна було піднято шість артилерійських снарядів. Вилучені снаряди відправлені на спецмайданчик для знешкодження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Не всі Пункти Незламності Харківщини можна побачити на карті: подробиці

Наразі в Харківській області до роботи підготовлено 936 Пунктів Незламності: 912 пунктів уже розгорнули, ще 24 – в резерві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту цивільного захисту ХОВА.

Пункти Незламності розгорнуто військовими адміністраціями всіх рівнів та органами місцевого самоврядування, підрозділами ГУ ДСНС України у Харківській області, на базі залізничних вокзалів та об’єктів відповідального бізнесу.

"З 20 жовтня громадяни можуть отримати інформацію про місце розташування та режим роботи Пунктів Незламності у мобільному застосунку "Дія". Проте з міркувань безпеки не всі пункти на території області висвітлені на інтерактивній мапі, їх адреси та розташування можна також дізнатися в органах місцевого самоврядування", – повідомляють у Департаменті.

На Харківщині новий випадок смертельної хвороби: де ввели карантин

У селищі Пісочин Харківського району 03.11.2023 зареєстрований випадок сказу кота, який підтверджено лабораторно, постраждала людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

6 листопада проведене позачергове засідання місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Пісочинській селищній раді, на якому винесено рішення.

Де ввели карантин та як отримати допомогу в таких випадках у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися