Російські війська вдарили по Харківщині зранку: є поранені (ОНОВЛЕНО)

Окупанти завдали декілька ударів по Харківщині з різних видів зброї

Ворог продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирних мешканців області. Сьогодні ворог обстріляв с. Козача Лопань Харківського району. На жаль, осколкового поранення зазнав 60-річний цивільний чоловік. Зараз медики надають йому необхідну допомогу. Про це в етері національного телмарафону розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко зазначив, що внаслідок обстрілів у селищі пошкоджено декілька приватних будинків. Профільні служби вже працюють над ліквідацією наслідків.

За даними обласної прокуратури, через обстріл у с. Козача Лопань отримали поранення троє цивільних чоловіків.

"Також сьогодні завдано удару керованою авіабомбою по с. Чернещина Ізюмського району. Пошкоджено приватний будинок. Попередньо, без постраждалих.

На Куп'янському напрямку тривають важкі бої. Ворог не зупиняє спроб покращити там своє тактичне становище, але наші збройні сили надійно тримають позиції та дають адекватну відсіч усім спробам окупантів просунутися вперед", – підкреслив Олег Синєгубов.

ОНОВЛЕНО - Вячеслав Задоренко о 12:02: "За уточненими даними внаслідок російських обстрілів Козачої Лопані поранення отримав ще один місцевий мешканець 1953 року народження, його госпіталізовано до лікарні. Також лікарі госпіталізували 85-річну маломобільну жінку, яку дістали з-під завалів одного з пошкоджених будинків".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися