Аварія на Харківщині: водій опинився заблокованим під авто (ФОТО)

Потерпілий отримав травми - його госпіталізували

Поліція встановлює обставини ДТП в Чугуївському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо деталей аварії, в поліції розповіли, що ввечері 13 листопада надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Чугуїв-Мілове.

За адресою виїжджали працівники відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чугуївського РУП. 

Спеціалісти встановили, що мікроавтобус Volkswagen скоїв наїзд на припаркований на узбіччі дороги автомобіль “ГАЗ”, водій якого знаходився під автівкою та проводив  ремонт. 

Внаслідок зіткнення  автомобіль впав з домкрата, а 53-річний чоловік опинився заблокованим під транспортним засобом.  Потерпілий отримав травми - його госпіталізували. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій постраждала дитина. 

Щодо подробиць пригоди, то у поліції пояснили, що 9 листопада на вулиці Конєва 36-річна жінка-водій автомобіля Hyndai Getz, здійснюючи поворот, не надала перевагу в русі автівці Audi 100 під керуванням водія 2001 року народження, який їхав у зустрічному напрямку.  Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 6-річний хлопчик - пасажир автомобіля Hyndai Getz. Дитині надано домедичну допомогу та доставлено до лікарні.

Детальніше про аварію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися