У Харківській області загинув чоловік: трагедія сталася через його необережність

Чоловік загинув через необережність під час паління

15 листопада о 01:19 виникла пожежа з причини необережності під час паління, яка забрала життя 76-річного чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Загоряння трапилось у квартирі на другому поверсі житлової п’ятиповерхівки у 2-му мікрорайоні м. Лозова. Там горіли домашні речі та меблі на площі 10 кв.м. Силами рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на ліквідацію пожежі о 02:58 пожежу було ліквідовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хогвартс по-харківськи: університет міста запрошує на магічні факультети

Каразінський пропонує школярам можливість відчути себе студентами. Учнів 8–11 класів запрошують узяти участь у Karazin Weekends Legacy — проєкті, який дозволить на повну зануритися в магічне студентське життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Старт проєкту — 18 листопада. Подробиці – за посиланням.

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися