У Харкові троє людей отруїлися чадним газом: що сталося

Протягом доби у Харкові трапилось три побутові пожежі, на яких постраждали люди

Учора о 08:43 загорілись домашні речі на балконі квартири на 4-му поверсі житлової 9-типоверхівки за адресою: м. Харків, вул. Клочківська, 244. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Власник квартири отруївся чадним газом, проте від госпіталізації відмовився. Вогонь ліквідували бійці 1-ї частини ДСНС о 09:41.

Об 11:52 рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на пожежу, яка сталася на пр. Петра Григоренка, 45. На момент прибуття вогнеборців у квартирі на 5-му поверсі горіли домашні речі на площі 10 кв. м. У щільно задимленій квартирі рятувальники відшукали 84-річну жінку, яка встигла отримати отруєння чадним газом. Її негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої. А ще у квартирі знаходились домашні тварини (2 кота і собака), котрих також врятували пожежники. О 12:14 пожежу вдалось локалізувати та о 13:03 повністю ліквідувати. Ймовірна причина виникнення пожежі — коротке замкнення електромережі.

О 17:24 на вул. Косарєва, 7А виникло загоряння у квартирі на 7-му поверсі дев’ятиповерхівки. Там тлів диван на площі пів квадратного метра. Рятувальники 8-ї частини встигли врятувати 68-річного чоловіка, який також встиг отримати отруєння чадним газом. Наразі він госпіталізований до лікувального закладу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Через довгі тривоги у Харкові не працюють заклади: що кажуть у Повітряних Силах

Через довготривалі польоти російських МіГ-3 та повітряну тривогу в Україні, на декілька годин поспіль зупиняється багато процесів життєдіяльності – це магазини, пошти, банки та інші заклади. У Повітряних силах висловилися щодо непрацюючих закладів під час повітряної тривоги.

Так, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час телемарафону заявив, щодо ситуації з довготривалими повітряними тривогами, можливо, будуть зробленні певні корективи. Також він нагадав українцям, що літаки МіГ-31, а особливо ракети "Кинджал", якими вони оснащенні, несуть серйозну небезпеку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися