У Харкові хлопець розмалював вагони метро: за це йому призначили покарання

Розмалював вікна та двері вагонів підземки: поліція знайшла хулігана і відправила в ІТТ

14 днів в Ізоляторі тимчасового тримання проведе чоловік, який залишив на вагонах електропоїздів написи та малюнки. Суд застосував до нього адміністративне стягнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

До відділу поліції в метрополітені звернулися представники охорони харківського метрополітену. Вони повідомили, що невідомий наносить малюнки та написи на вікнах, дверях вагонів електропоїздів та в переходах станцій метро.

Поліцейські відділу поліції в метрополітені ГУНП в Харківській області викрили у скоєнні порушення 21-річного харків’янина. Чоловік свою провину визнав та пояснив, що таким чином самовиражався.

Дзержинським районним судом м. Харків порушник притягнутий до адміністративної відповідальності, передбаченої за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП. До нього застосовано адміністративне стягнення у вигляді 14 діб адміністративного арешту. Поліцейськими помістили чоловіка до Ізолятора тимчасового тримання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися