Головний інженер підприємства вкрав майже 800 літрів пального: що йому загрожує

За кілька місяців викрав майже 800 літрів дизельного палива: слідчі повідомили зловмиснику про підозру

Чоловік обіймав посаду головного інженера приватного підприємства в Красноградському районі. Викрадене паливо зберігав за місцем мешкання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 52-річний мешканець одного із сіл Красноградського району з січня по травень місяці 2023 року, користуючись службовим становищем, вчиняв крадіжки палива. За цей час він встиг вкрасти майже 800 літрів дизельного пального.

Викрадене чоловік накопичував за місцем мешкання. Правоохоронці вилучили речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років  позбавлення волі. Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися